A kutya gazdik biztosan ismerik a Happy Dog termékeket, hiszen szinte minden állateledel boltban széles palettával vannak jelene a Happy Dog termékek.

Miért népszerűek a Happy Dog termékek?

Egyik kulcsszó a minőség. A Happy Dog termékei Németországban készülnek, helyi alapanyagokból. Kevesen tudják, hogy a Happy Dog egy családi vállalkozásból nőtte ki magát, már három generáció óta gyártanak minőségi állateledelt a bajorországi Wehringenben.

Úgy fejlesztik a különböző termékeket, hogy közben nincsenek állatkísérletek.

A Happy Dog-nál kiegyensúlyozott, minőségi fehérjékben és aminosavakban gazdag eledelt készítenek, garantálva, hogy a kutyák ne egy egyoldalú fehérjeforrással találkozzanak az etetés során. Ezt úgy érik el, hogy gyógynövényekkel és gyümölcsökkel egészítik ki a tápokat.

Szója, színezék, aroma, tartósítószer és génmódosított nyersanyag nélkül készítik a Happy Dog tápokat.

Széles paletta

A Happy Dog termékek széles választéka segít abban, hogy megtaláljuk a kutyusunk számára legjobb tápot. Mindamellett, hogy különböző méretű, mozgásigényű, táplálkozási szokású, allergén anyagokra érzékeny kutyáknak készítenek tápokat, emellett a felhasználta alapanyagok is sokatmondók: bárány, izlandi kagyló, afrikai strucc, tengeri hal, stb.

A Homevet Patika és webshopban megtalálhatók a népszerű Happy Dog termékek, házhozszállítással vagy személyes átvétellel Budapesten.