Ha új autó vásárlásán gondolkodunk, akkor joggal aggódhatunk, hogy a nehezen megspórolt pénzből vásárolt autónkat hogyan tudjuk a lehető leghatékonyabban megvédeni az „útról leselkedő” veszélyektől.

Sajnos a kocsi fényezésére veszélyes tárgyak már nagyon rövid idő alatt, kevés kilométer megtétele alatt súlyos károkat, sérüléseket okozhatnak a fényezésen. Gondoljunk csak bele egy rövidebb autópályázás alatt megannyi kavics csapódik a kocsi elejének, ezek közül jónéhány látható sérülést okoz. A jó hír az, hogy létezik megfelelő védelem, ami az autónk karosszéria elemeit megvédi az útról felpattanó kavicsoktól, illetve ágak okozta sérülésektől. Az Xpel kavicsvédő fólia teljesen láthatatlan pajzsot képez a karosszéria és az útról felpattanó kavicsok közt. Ne gondoljuk azt, hogy ez csupán esztétikai beavatkozás, ez egy értékálló védelem, „befektetés”, hiszen a külső igen is számít. Gondoljunk csak bele, hogy autónkkal nagyon sok ezer kilométert teszünk meg élete során, ez alatt rengeteg sérülés keletkezhet az autónk motorház tetején, lökhárítóján, ezek a sérülések nehezen és költségen javíthatók.

Értéknövelés, értékmegtartás autónk számára

Az Xpel karosszéria fólia védelmet biztosít a sérülések ellen, nem kell kocsinkat költségesen fényeztetni. Ha az idő múlásával úgy gondoljuk, hogy eladnánk Xpel fóliával lefóliázott autónkat, pénzt és időt spórolhatunk magunknak, hiszen egy szép fényezésű autót könnyebb értékesíteni jó áron.