Sokak által keresett hitel a személyi kölcsön, mert szabadon felhasználható. Az összeget az igénylő arra fordítja, amire akarja.

 Pénz gyorsan, egyszerűen

Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy a személyi kölcsön jelent megoldást. Az autó cseréje, a lakás felújítása, bővítése nagyobb összeget vehet igénybe. Akkorát, amelyet a fedezet nélküli személyi kölcsönnel lehet előteremteni. A személyi kölcsön akár adósságrendező hitelként is megállja a helyét, mert korábban felvett hitelt is visszafizethető belőle. Az igénylőnek nagy a szabadsága, ha úgy tetszik neki, házimozit épít ki belőle vagy vállalkozást indít.

A személyi hitel feltételei teljesíthetőek

Elég legalább 3 hónapja munkabér- vagy nyugdíjjóváírást kapnia a bankszámlájára. A gyorskölcsön jövedelemigazolás nélkül is megkapható, mert rugalmas az ügyintézés és gyors az elbírálás.

2021 január 1 előtt az első három hónapban ráadásul még kedvezőbb a kamat, és a THM, azaz a teljes hiteldíjmutató is ideális.

Gyakori kérdés, hogy ki veheti fel a kedvező személyi kölcsönt?

A válasz: minden cselekvőképes természetes személy igényelheti, aki a bank meghatározott hitelezési feltételeinek megfelel. Továbbá szükséges, hogy a hitelbírálat során hitelképesnek bizonyuljon.

A törlesztőrészletek kiszámolásában segít a személyi kölcsön kalkulátor.